draai uw apparaat Draai u apparaat om de website correct weer te geven. Please turn your device to view our website correctly.

Interieur-, tuin-, licht- en meubelontwerp

HOW is HelderOntwerpWerk. Ik ontwerp voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren en werk aan nieuwbouw, verbouw en herbestemmingsprojecten. U kunt bij HOW terecht voor een indelingsplan, een lichtplan, kleur- en stylingadvies, meubelontwerp, interieurarchitectuur, tuinontwerp en een beplantingsplan.

Frisse ideeën

Bij iedere opdracht is mijn uitgangspunt de gebruiker. Door gezond verstand te combineren met helderheid en frisse ideeën, kom ik tot praktische en mooie producten of interieurs die passen bij de identiteit van de opdrachtgever.

Multidisciplinaire ontwerper

Ik ben Natasha de Graaf. Naast mijn ontwerpervaring heb ik kennis en ervaring in organisatie en uitvoering van projecten. Zo nodig zet ik diverse specialisten uit mijn netwerk in. Bijvoorbeeld voor het vervaardigen van meubels, het berekenen van constructies, bouw, installatie en dergelijke. Bel of mail mij, ik ben geïnteresseerd in uw project, denk graag met u mee en vertel u graag vrijblijvend wat ik voor uw project kan betekenen.

View in english